Et.2

Camera dublă „La gura sobei”

La gura sobei se încălzesc oaspeții noștri în iernile reci în această cameră. Atmosfera caldă, mobilierul de lemn făcut manual pune un accent rustic, iar covoarele tradiționale dau culoare acestei odăi. Ea are capacitate de 2 persoane și prețul ei este de 1000 lei.

Acesta include:

Camera dublă „La gura sobei”

Ce include:

Parcare

Sunt aranjate locuri de parcare

2 locuri de dormit/noapte

Oferim 2 locuri de dormit/noapte

Mic dejun inclus

Mic dejun inclus în Restaurant

General

Nu se fumeaza în interior, Condiționer

Igienă

*lenjerie de pat și produse de igienă personală

WIFI

Acoperire WIFI Gratuit

TV

Posibilitatea de a privi TV

Bloc sanitar comun

*bloc sanitar comun la 3 camere

Apartament dublu „În sânul familiei”

Apartamentul familial este perfect pentru familiile sau grupurile numeroase.

Camera dublă „Cuibușor de nebunii”

Această cameră este preferată mai mult de cupluri sau tineri

Camera dublă „Lădița fermecată”

Această cameră ascunde secrete, nu doar în lădiță, ci și în toate istoriile care au fost destăinuite în această odaie.

Camera dublă „La gura sobei”

La gura sobei se încălzesc oaspeții noștri în iernile reci în această cameră.

Camera dublă „De leagăn”

Această cameră amintește de copilărie. Străbunii noștri, când culcau pruncii în leagăn, îi lăsau să se odihnească în pace, trebăluind prin curte.

Camera dublă „Zestre de la bunica”

O carte de vizită a caselor moldovenești sunt covoarele florate.

CE SPUN CLIENȚII DESPRE NOI

„Aceasta este mai degrabă o casă a familiei decât doar cazare. Familia este foarte drăguță și receptivă. De asemenea, am luat masa la pensiune, pentru că nu este un alt loc unde să mănânci pe aproape. Mâncarea a fost foarte delicioasă, iar vinul și mai bun.”

Andreja, Slovenia

„ Totul a fost minunat. Ne-a plăcut atmosfera de liniște și pace – păsările cântau, aerul era atât de curat, eram departe de traficul din oraș și mâncarea a fost foarte bună! Am avut micul dejun inclus, care a fost foarte consistent și am mai comandat și prânzul și cina. Totul ne-a suplinit așteptările! ”

Elizaveta, Germania

„ Am savurat din plin șederea noastră la această pensiunea rustică, Casa din Luncă. Camerele erau curate, vederea de la geam era fantastică, mâncarea variată și gustoasă. Un mare muțumesc gazdei, ne-a oferit tot ce e mai bun! .”

Victor, Moldova

„ Pensiunea arată foarte autentică, fără TV în cameră, ceea ce a fost un plus foarte mare, mâncarea a fost minunată. Circumstanțele create ne-au făcut experiența remarcabilă, căci în timpul șederii noastre s-a filmat acolo și un spot publicitar, ia noi am participat, plimbându-ne cu căruța prin sat, cu un cor de fete care cântau muzică populară. Când cobori în jos spe râu, vezi un peisaj rustic, natural și sălbatic, o adevărată plăcere vizuală! ”

Ioana, România

„ La pensiune este o atmosferă autentică moldovenească, unde poți savura mâncarea delicioasă și desigur vinul de casă preparat într-un mod deosebit. Camera a fost foarte frumos decorată, cu covoare țesute și cu o saltea pe o suprafață netedă și caldă numită „lezanka”. Gazdele sunt foarte drăguți și receptivi, ne-au ajutat cum să ajungem la biserica de pe deal și ne-au arătat împrejurimile. Am savurat din plin satul și întreg complexul muzeistic Orheiul Vechi, dar și peisajele minunate din jurul pensiunii.”

Anastasia, Italia

TOP