Et.1

Casa Mare „În sânul familiei”

Casa mare „În sânul familiei” este inima pensiunii noastere, potrivită pentru sărbători de familie sau seri de povești cu prietenii.
Stil rustic, traditional dar totodată elegant vă va teleporta în Casa Mare a bunicii cu lăicere și covoare moldovenești rupte din poveste, mobilier din lemn masiv, cămin cu lemne, tot necesarul pentru un sejur de vis.

Include:
4 camere DBL, 2 băi, living
3 mese: prânz, cină, mic dejun
Acces gratis piscina (prosoapele nu sunt incluse, pot fi solicitate contra cost)

Preț: 8800 lei pentru 8 persoane

Optional:
Pot fi adăugate 2 paturi (Camera 3 DBL) pentru copii 5-12 ani cu 3 mese incluse la preț de 750 lei /copil sau 300 lei /copil fără alimentație
Pot fi adăugat 1 pat (Camera 1 DBL) pentru copil până la 7 ani cu 3 mese incluse la preț de 750 lei /copil sau 300 lei /copil fără alimentație
Cu rezervare prealabilă:
Saună 700 lei/2 h (suplimentar 100 lei/h)
Ciubăr 1700 lei/2 h (suplimentar 200 lei/h)
Saună+ciubăr 2100 lei/2 h (suplimentar 300 lei/h)

Casa Mare „În sânul familiei”

Ce include:

Parcare

Sunt aranjate locuri de parcare

4 camere DBL + living

8 locuri de cazare

Restaurant

3 Mese incluse

General

Nu se fumeaza în interior, Condiționer

Igienă

*lenjerie de pat și produse de igienă personală

WIFI

Acoperire WIFI Gratuit

TV

Posibilitatea de a privi TV

Bloc sanitar

*bloc sanitar

Casa Mare „În sânul familiei”

Casa mare este perfect pentru familiile sau grupurile numeroase.

Camera dublă „Cuibușor de nebunii”

Această cameră este preferată mai mult de cupluri sau tineri

Camera dublă „Lădița fermecată”

Această cameră ascunde secrete, nu doar în lădiță, ci și în toate istoriile care au fost destăinuite în această odaie.

Camera dublă „La gura sobei”

La gura sobei se încălzesc oaspeții noștri în iernile reci în această cameră.

Camera dublă „De leagăn”

Această cameră amintește de copilărie. Străbunii noștri, când culcau pruncii în leagăn, îi lăsau să se odihnească în pace, trebăluind prin curte.

Camera dublă „Zestre de la bunica”

O carte de vizită a caselor moldovenești sunt covoarele florate.

CE SPUN CLIENȚII DESPRE NOI

„Aceasta este mai degrabă o casă a familiei decât doar cazare. Familia este foarte drăguță și receptivă. De asemenea, am luat masa la pensiune, pentru că nu este un alt loc unde să mănânci pe aproape. Mâncarea a fost foarte delicioasă, iar vinul și mai bun.”

Andreja, Slovenia

„ Totul a fost minunat. Ne-a plăcut atmosfera de liniște și pace – păsările cântau, aerul era atât de curat, eram departe de traficul din oraș și mâncarea a fost foarte bună! Am avut micul dejun inclus, care a fost foarte consistent și am mai comandat și prânzul și cina. Totul ne-a suplinit așteptările! ”

Elizaveta, Germania

„ Am savurat din plin șederea noastră la această pensiunea rustică, Casa din Luncă. Camerele erau curate, vederea de la geam era fantastică, mâncarea variată și gustoasă. Un mare muțumesc gazdei, ne-a oferit tot ce e mai bun! .”

Victor, Moldova

„ Pensiunea arată foarte autentică, fără TV în cameră, ceea ce a fost un plus foarte mare, mâncarea a fost minunată. Circumstanțele create ne-au făcut experiența remarcabilă, căci în timpul șederii noastre s-a filmat acolo și un spot publicitar, ia noi am participat, plimbându-ne cu căruța prin sat, cu un cor de fete care cântau muzică populară. Când cobori în jos spe râu, vezi un peisaj rustic, natural și sălbatic, o adevărată plăcere vizuală! ”

Ioana, România

„ La pensiune este o atmosferă autentică moldovenească, unde poți savura mâncarea delicioasă și desigur vinul de casă preparat într-un mod deosebit. Camera a fost foarte frumos decorată, cu covoare țesute și cu o saltea pe o suprafață netedă și caldă numită „lezanka”. Gazdele sunt foarte drăguți și receptivi, ne-au ajutat cum să ajungem la biserica de pe deal și ne-au arătat împrejurimile. Am savurat din plin satul și întreg complexul muzeistic Orheiul Vechi, dar și peisajele minunate din jurul pensiunii.”

Anastasia, Italia

TOP