DESCOPERĂ CASA DIN LUNCĂ

Casa din luncă este prima pensiune rurală din Republica Moldova, creată în gospodăria familiei Benzin, în satul Trebujeni, raionul Orhei. Aflată pe malul râului Răut, pensiunea descoperă un peisaj de neuitat. Pensiunea oferă 7 camere luminoase, amenajate în stil național moldovenesc, cu toate utilitățile moderne necesare.
Oaspeții pot savura gastronomia moldovenească în incinta restaurantului spațios, cu capacitate de 100 persoane. De asemenea, turiștii se bucură de o mare diversitate de activități de recreere și agrement, ospitalitatea fiind calitatea definitorie a pensiunii. Pensiunea este accesibilă atât pentru turiștii interni, cât și străini, fiind aflată la 18 km de orașul Orhei și 47 km de orașul Chișinău.

CE SPUN CLIENȚII DESPRE NOI

„Aceasta este mai degrabă o casă a familiei decât doar cazare. Familia este foarte drăguță și receptivă. De asemenea, am luat masa la pensiune, pentru că nu este un alt loc unde să mănânci pe aproape. Mâncarea a fost foarte delicioasă, iar vinul și mai bun.”

Andreja, Slovenia

„ Totul a fost minunat. Ne-a plăcut atmosfera de liniște și pace – păsările cântau, aerul era atât de curat, eram departe de traficul din oraș și mâncarea a fost foarte bună! Am avut micul dejun inclus, care a fost foarte consistent și am mai comandat și prânzul și cina. Totul ne-a suplinit așteptările! ”

Elizaveta, Germania

„ Am savurat din plin șederea noastră la această pensiunea rustică, Casa din Luncă. Camerele erau curate, vederea de la geam era fantastică, mâncarea variată și gustoasă. Un mare muțumesc gazdei, ne-a oferit tot ce e mai bun! .”

Victor, Moldova

„ Pensiunea arată foarte autentică, fără TV în cameră, ceea ce a fost un plus foarte mare, mâncarea a fost minunată. Circumstanțele create ne-au făcut experiența remarcabilă, căci în timpul șederii noastre s-a filmat acolo și un spot publicitar, ia noi am participat, plimbându-ne cu căruța prin sat, cu un cor de fete care cântau muzică populară. Când cobori în jos spe râu, vezi un peisaj rustic, natural și sălbatic, o adevărată plăcere vizuală! ”

Ioana, România

„ La pensiune este o atmosferă autentică moldovenească, unde poți savura mâncarea delicioasă și desigur vinul de casă preparat într-un mod deosebit. Camera a fost foarte frumos decorată, cu covoare țesute și cu o saltea pe o suprafață netedă și caldă numită „lezanka”. Gazdele sunt foarte drăguți și receptivi, ne-au ajutat cum să ajungem la biserica de pe deal și ne-au arătat împrejurimile. Am savurat din plin satul și întreg complexul muzeistic Orheiul Vechi, dar și peisajele minunate din jurul pensiunii.”

Anastasia, Italia

PRIMEȘTE O OFERTĂ!

Dacă ai vreo aniversare, sau dorești să organizezi o excursie,
contactează-ne pentru detalii și primește oferta noastră!

Această pagină web a fost dezvoltată cu sprijinul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și guvernul Suediei. Conținutul materialului este responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia USAID sau a Guvernelor SUA și Suediei. </br>

TOP